Kalender

I menyraden finns nu en kalender som innehåller föreningens aktiviteter. Just nu endast ett styrelsemöte i början av januari. Det kommer att fyllas på allt eftersom och vi räknar med att det blir många fler aktiviteter under våren. Hösten har ägnats åt många möten och planering och vi kommer nu att gå in i en aktivare period.

Det kommer snart ett medlemsbrev som berättar mer. Bland annat berättar vi om att styrelsen kommer att skapa ansökan, upphandla entreprenör för grävning och kanalisering, upphandling av kommunikationsoperatör med olika utbud, påbörja avtal med markägare och medlemmar etc.

Det börjar bli tydligt vilka olika kostnader vi kommer att få för de olika tjänsterna, försäkringar, underhåll och service. Vi arbetar för att allt skall startas upp under 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.