Medlemsbrev nummer 2, 2015

Medlemsbrev kommer snart i en brevlåda nära dig !!

Just nu arbetar styrelsen mycket aktivt med att färdigställa underlag för upphandling av totalentreprenad och kommunikationsleverantör. Samtidigt planlägger vi en kommande extra stämma torsdagen den 22 oktober 2015 klockan 18.00 i Stigens folkets hus. Vi planerar då att redogöra för resultat av bidragsansökan och gjorda upphandlingar samt en första behandling av några mindre ändringar i föreningens stadgar.

Det är glädjande att allt fler medlemmar har hittat föreningens hemsida på adressen
https://ostravalbo.wordpress.com. Många följer också informationen på Facebook. Leta reda på föreningens sida och klicka på Gilla så kommer du att få besked om ny information på hemsidan. Du hittar oss på Facebook https://www.facebook.com/pages/Östra-Valbodalen-Fiber/222510291280290

Totalt är det bara 17 som Gillar sidan och därmed får informationen automatiskt men som mest har vi haft 105 visningar av ett inlägg, så många läser men följer inte.

Antalet medlemmar kommer att vara viktigt för hur vår bidragsansökan prioriteras. Vi har ökat medlemsantalet efter årststämman och är nu drygt 150 medlemmar. Och fler fortsätter att söka medlemsskap vilket är glädjande.

Vi har också fortsatt att skriva anslutningsavtal och idag är det 76 medlemmar som skrivit avtal.

Vi måste göra det tydligt att vi inte kommer att gräva till fastighet som är medlem men som inte skrivit avtal. Grävning och anslutning sker endast till de medlemmar som tecknat ett anslutningsavtal. Det räcker INTE med bara medlemsskap.

Vi genomför några ytterligare tillfällen för att träffas och skriva Anslutningsavtal. Vi har öppet hus i Stigens skolan mellan klockan 18.00-20.00 den 4 och 11 augusti. Välkomna!

Har du inte tillfälle vid dessa nya tider kan du kontakta någon av styrelsens ledamöter  som samtliga har befogenhet att teckna avtal med medlemmarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.