Nya stadgar och nytt avtal

Vi har nu genomfört en välbesökt årsstämma där vi beslutade om nya stadgar. Utöver sedvanliga beslut redovisades en del information om kommande tjänster.

På styrelsemöte i veckan träffade vi Zitius och beslutade att skriva avtal för installation av aktiv utrustning, övervakning, service samt tjänster från deras Qmarket. Nästa steg blir att förhandla med tjänsteleverantörer för att välja en för en gruppanslutning. Precis som vi redovisade vid årsmötet behöver man inte välja den leverantör som kommer att föreslås utan man kan själv välja via Qmarket eller samordna minst 50 andra medlemmar för en gruppanslutning till annan leverantör.

För att kunna göra alla avtal riktigt med leverantörer behöver vi senare komplettera informationen för varje fastighet. Vi behöver dels anläggningsadressen, fastighetens gatuadress där fiber installeras samt faktureringsadress om den inte är densamma. För detta ändamål behövs ytterligare ett avtal skrivas mellan förening och de som har skrivit anslutningsavtal. Mer information kommer när vi är färdiga med samtalen med tjänsteleverantörer

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.