Aktuellt

Den senaste veckan har vi haft både byggmöte och styrelsemöte. Vi arbetar fortfarande så mycket de går med att göra klart alla markavtal med berörda ägare.

Igår gjordes nya utsättningar för befintliga kablar i Rådanefors och där påbörjas fortsatt grävande och plöjning de närmaste dagarna.

Det är nu STÄNGT för nya tjänsteavtal då listan sammanställs och distribueras till tjänsteleverantören. Eventuellt ny avtal placeras på väntelista och kan komma att anslutas senare eller om någon vill avsluta sitt avtal.
Det är också STÄNGT för nya anslutningsavtal om inte fastigheten ligger i anslutning till befintlig projektering. Det innebär att vi inte projekterar nya fiberdragningar för eventuellt nytillkomna anslutningar där vi behöver göra nya dragningar.

Under höstens senare del påbörjas arbete med slutprojektering av dragning i Stigens samhälle. Där är det många berörda markägare som skall kontaktas och skriva på avtal för att få dra fiber över deras ”trädgård” eller mark. Till detta arbete tar vi gärna emot hjälp för att kontakta och besöka dessa markägare för underskrift. Vi har idag en frivillig extra för detta arbete och kan du tänka dig att hjälpa till så hör av dig till någon i styrelsen.

2 reaktioner till “Aktuellt”

  1. Vi ventede forgæves på fiber i denne vår. Vi mangler information om, hvornår vi kan forvente at få fiber til området ved Pipen øst for Nyckelvattnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.