Faktura kvartal 4

Ny faktura är på gång.

Den nya pappersfakturan kommer i din brevlåda vilken dag som helst. Du kan kontrollera dina fakturor, inklusive kreditfakturorna genom att logga in på https://app.billecta.com/ht och använda mobilt bankid för inloggning.

På fakturan finns också en länk där du kan följa dina ärenden.

Vänligen betala fakturan till det bankgiro som anges på fakturan samt OCR för att undvika påminnelser. Använd inte det tidigare numret som används under uppstarten av föreningen. Det numret tar inte OCR som används för att faktureringssystemet skall ha kolla på betalningar.

3 reaktioner till “Faktura kvartal 4”

 1. Lennarth,

  Heter Gunilla Noaksson Burke och bor i utlandet. Jag har en digipass att betala mina svenska räkningar med. Har inte bank id, mobila bank tjänster eller tillgång till den tjänst du beskriver. Era räkningar kommer med posten dock alltid väldigt sent. Jag satte över 500 svenska kronor extra för att undvika förseningar efter att skrivit en Mail med förfrågan om ni kunde emaila räkningarna istället. Jag fick inget svar från östra valbodalens fiber förening . Min tomt heter: Gatersbyn 1:95

  Tacksam för råd om bästa sätt att lösa detta problem. Gunilla

  1. Om allt fungerar så ska du få fakturan på epost. Vi har talat om detta för vår redovisningsbyrå. Vi såg attdu betalat in, dock på vårt gamla nummer. Använd gärna det som kommer att stå på fakturan.

   1. Tack för hjälpen Lennarth!

    Då väntar jag på den fakturan och nya numret och tar hand om den räkningen så fort jag får ny information .
    Mvh
    Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.