Fakturering

Nu fungerar e-faktura till banken fullt ut. Vi väntar fortfarande på uppgifter från banken för att kunna aktivera möjligheten till autogiro.

Rutinen är nu sådan att de som har e-faktura till banken får den övriga får en faktura med e-post. Om e-posten inte öppnats inom 3 dagar skickas en pappersfaktura. Så om du öppnat e-posten med fakturan så kommer ingen på papper, så glöm inte att betala med uppgifterna i e-posten. Funktioner för automatisk påminnelse och senare inkasso är nu helt aktiverade med automatik , så betala i tid.

Du kan alltid logga in hos Billecta med mobilt bankid för att se status på dina fakturor.

https://app.billecta.com/ht/

Vi skickar alltså ut fakturor i första hand som e-post för att spara portoavgifter. Oöppnat mail resulterar i en pappersfaktura. Många pappersfakturor blir en stor kostnad och det kan i framtiden bli nödvändigt att ta ut en faktureringsavgift för pappersfakturor. Så aktivera e-faktura hos banken, eller autogiro (när den funktionen är uppstartad) eller din faktura med e-post, så slipper vi faktureringsavgifter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.