Driftstörningar

Idag har det varit en ovanlig dag. Det har varit driftstörningar i nätet vilket resulterade i ett långsamt internet. Felet är nu avhjälpt och allt skall fungera som normalt igen. Om du fortfarande upplever ditt internet som segt rekommenderas att starta om routern och ev mediaomvandlaren. Börja med routern och testa. Om det inte fungerar så stäng av router och mediaomvandlare och starta sedan omvandlaren först och därefter routern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.