Tjänsteavtal

Nu är det, förhållandevis, inte så mycket arbete kvar innan vi kan börja gräva och bygga vårt nät. Vi hoppas komma igång med markägarsamtal under oktober och när det är klart för respektive område så kan arbetet börja. Vi arbetar just nu med prövning för vatten, fornminnen mm.

När nätet börjar ta form är det också viktigt att vi slutit avtal med tjänsteleverantör. Ännu är det ganska få som skrivit på och lämnat in ett tjänsteavtal. Det är viktigt för att vi skall kunna fylla nätet med de tjänster respektive fastighetsägare önskar. Lämna gärna blanketten även om du tänker lösa dina tjänster med egen leverantör. Ett vanligt brev kommer att skickas till samtliga medlemmar för att påminna om avtal.

Det finns också medlemmar som inte skrivit anslutningsavtal och utan detta kommer fiber inte att dras fram till fastigheten.

Följande avtal och blanketter behöver lämnas, komplettera om du vet att du inte lämnat något av dem.

Medlemsansökan
Endast medlemmar i föreningen kan sluta nedanstående avtal

Anslutningsavtal
Endast de som skriver anslutningsavtal kopplas till nätet. Avtal kan slutas även efter att nätet är färdigt men då till en högre kostnad (självkostnad)

Tjänsteavtal
Endast de som väljer gruppanslutning får direkt tillgång till Tripple play. Intenet, TV och telefon. Övriga kan själva välja egen tjänsteleverantör.

4 reaktioner till “Tjänsteavtal”

 1. Hej. Finns det någon tidplan för det fortsatta arbetet?
  Det vill säga: När kan man förvänta sig att ha en fiberanslutning som står redo att skicka ettor och nollor in i huset?

  Kan man förväntas sig att det sker i år?
  Eller första halvåret 2017?

  Vad säger ”magkänslan”?

  //Per E

  1. Vi räknar med att komma igång under september. Beroende på var inom området man bor blir tidpunkten för anslutning olika. Vi räknar med att ansluta allteftersom det byggs klart. Total byggtid cirka ett år så de flesta bör vara anslutna sommaren 2017.
   Per, du som bor relativt nära stationen där vi ansluter och därigenom nära vår huvudnod … magkänslan säger hösten 2016, alltså redan i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.