Information till e-post

För att öka möjligheten att ta del av föreningens information har vi nu lagt till möjligheten att få alla nya postningar till din mail. Besök bloggen och i menyn till vänster hittar du längst ned en ruta där du kan fylla i din e-postadress och sedan klicka på ”Prenumerera”.

Du får en bekräftelse till din mail för att det skall bli rätt mail. Där kan du hantera hur du vill att informationen kommer. Direkt, veckovis eller en gång per månad. Spara också mailet för där finns en länk så du kan avbryta din prenumeration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.