Byggstart …

Vi arbetar och planerar för en byggstart av nätet under sensommar/tidig höst.

Det är fortfarande en massa viktigt arbete som skall göras. Förhandlingar med tjänsteleverantör är ett sådant arbete. För att kunna göra det ber vi dig att bestämma dig hur du vill köpa dina tjänster. Genom att gå med i en gruppanslutning genom föreningen för att få lägsta möjliga kostnad eller om du själv vill välja operatör och tjänster. Du kan läsa om dina valmöjligheter på Qmarket. Du kan också välja helt fritt din leverantör då vi bygger ett öppet nät för alla leverantörer. Föreningen arbetar med att göra en gruppanslutning och avtal med Telia.

Du laddar ner tjänsteavtalet och fyller dina uppgifter och skickar in ditt avtal till:

Östra Valbodalen Ekonomisk förening
c/o Roger Carlsson
Mellområdane Gamla Skolan
458 93 Färgelanda

Styrelsen fortsätter sitt arbete med bland annat, miljöprövning för dragning i vatten, kontroll och tillstånd vid fornminnen, avtal för dragning och borrning vid vägar etc. Samtidigt håller vi på att sammanställa förteckning över berörda markägare och kommer efter sommaren inbjuda dessa till fem olika informationsträffar där vi räknar med att kunna sluta nödvändiga markägaravtal. Till dessa informationsträffar kommer också medlemmar i respektive område att inbjudas.

Du kan informera dig om hur det kommer att gå till vid anslutning av din fastighet på sidan ”Hur går det till” som löpande kommer att uppdateras med nödvändig information när vi får den från entreprenör och leverantörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.