God Jul

Styrelsen vill önska alla medlemmar en God Jul.

Blåsning av fiber fortgår men vi får fortfarande påpekande från entreprenör att alla fasaboxar inte är på plats och monterade. Några ambassadörer är utsedda att åka runt och kontrollera. Så om du inte är hemma kan någon ha setts, av grannar,  gå runt huset för kontroll av fasadbox.

Alla sjökablar är nu på plats samt samförläggning med Vattenfall (Stigen-Ed-ostsidan Nyckelvattnet) är slutförd. Det innebär att det mesta av nedläggning av slang är klar. Några fastigheter kvarstår men största delen av vårt ”slängnät” är klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.