Årsmöte

Nedan finns länk till digitala rummet för årsmöte den 22 april 2021 klockan 19.00 Du kan också ladda ner presentationen med dagordningen samt verksamhetsberättelse.
https://meet.jit.si/ostravalbofiber

Presentation med dagordning och verksamhetsberättelse:


5 reaktioner till “Årsmöte”

    1. De har presenterats på respektive årsmöte. Inga offentliga handlingar som vi placerar på hemsidan men kontakta kassören så kan han hjälpa till med informationen.

  1. Hej igen jag undrar om det är skillnad på föreningar Öskölts fiber skickar ut till alla som har Mail och brev till dom andra, det är inga offentliga handlingar som fått bidrag från länstyrelsen det är för samhällsnyttan som föreningen bildades du menar att alla som är med i föreningen som är intresserade av balans och resultaträkningen skall kontakta kassören det blir nog jobbigt för han med över 300 medlemmar och ja kan referera till flera föreningar som lägger ut dessa handlingar på sina sidor i närheten

    1. Tidigare år har det funnits med i handlingar men i år fick vi inte dessa i tid för utskick från bokföringsfirman. Den som ber om dessa dokument får dessa men vi har inte lagt dom på hemsida få den nås av fler än medlemmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.