FÖrlagsavgift

Förlagsavgiften är vår gemensamma del av investeringen i nätet. Vi har tidigare debiterat 15.000 för en ordinarie andel. Då vi närmar oss slutet på nätbygget kan vi inte få ut de sista delarna av bidraget och lever nu ekonomiskt på en byggkredit.

Detta diskuterades på årsmötet och beslutades ge styrelsen i uppdrag att göra en extra debitering till de anslutna fastigheterna. Fortfarande gäller att en andel inte kommer att kosta mer än maximalt 20.000:-

För att undvika allt för höga kostnader för krediten kommer en extra faktura att skickas ut på 2000:- under juli. Se det som en delbetalning av slutfakturan som kommer när projektet är slutredovisat och vi vet den faktiska slutkostnaden för varje anslutning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.