Årsstämma i april

Vid senaste årsstämman var det en diskussion om kommande avgångar ur styrelsen. Den består i dag av i stort sett äldre män som varit aktiva i styrelsen under lång period. Deras engagemang grundas i just frågan om att skapa ett fibernät i området. Fler har annonserat att de nu har fullgjort sin uppgift.

Samtidigt av medlemmarna på årsstämman oförberedda att välja en valberedning. Vi behöver därför namn på människor som kan tänka sig agera valberedning i en för föreningen viktig tid. Vi lyckades endast få ett namn som skulle undersöka möjligheten i Rådanefors. Vi saknar personer för de andra delarna av föreningens område. Och en person är i grunden ingen valberedning. Kan du tänka dig att ställa upp? Kontakta i så fall någon ur styrelsen.

Vi kommer under de kommande åren behöva nya kompetenser och en bättre könsfördelning och åldersfördelning för att säkerställa föreningen för framtiden. Det behövs ingen digital kompetens för att vara med i en styrelse för fiberföreningen. Det är helt vanliga föreningsfrågor samt förvaltning av nätet som efterfrågas. Hör gärna av dig om du känner för att bidra till vårat gemensamma nät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.