TV-kanaler

Tyvärr lyckades inte Telia och Viaplay Group enas vid förhandlingar under hösten vilket resulterat i att kanalerna från Viaplay inte längre är tillgängliga i våra programpaket. Det är tyvärr inget vi kan göra någonting åt. Telia har utökat utbudet med andra kanaler som innehåller olika sporter men tyvärr inte det som de flesta frågar efter, skidor.

Kanalerna som du fått istället är C More, SF-kanalen, SF Kids, HBO Max, Netflix, UEFA Champions League, Allsvenskan, Eurosport, BBC, nylanserade SkyShowtime. Lite beroende på vilket paket du har. Du som haft tillägget sportpaketet ”All Sport” så kommer det att prissänkas.
Läs mer ….

Om du ändå känner att du vill ha Viaplay´s utbud kan lösa ett fristående abonnemang hos Viaplay för att streama kanalerna, t.ex. via din telefon. Har du sedan nödvändig utrustning, t.ex. Cromecast, kan du se kanalerna från telefonen i din TV.

Via play erbjuder nedanstående alternativ utan bindningstid och betalning månadsvis i förskott.
Film & Serier 129:-
Medium 379:-
Total 549:-

Läs mer på länkarna för respektive paket ovan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.