Mediaomvandlare

Entreprenörens, Ted Flink, personal håller nu på med fiberblåsning och installation av skydd för slangen på väggen upp till fasadboxen. Även fiberblåsning fortsätter som planerat.

Alla som ännu inte fått mediaomvandlare installerad kommer att bli kontaktade per telefon för att beställa tid för installationen. Detta för att säkerställa att någon är hemma så att de inte behöver åka flera gånger till en fastighet. Fastighetsägare undviker kontakt med installatör och anvisar platsen och håller sig på avstånd tills installationen är klar, allt beroende på att undvika smitta av cornona-viruset.

Alltså, visa platsen för mediaomvandlare och hålla avstånd. Känner du symptom av något slag av det som beskrivs i tv och radio så avbokar du mötet och får installationen genomför senare.

2 reaktioner till “Mediaomvandlare”

  1. Hej! Jag har nu utenheten monterad och idag var det en person och mätte signalen i fibern men jag har fortfarande ingen mediaomvandlare. Jag behöver den för att kunna gå vidare, eftersom jag antar att jag själv måste ner i torpargrunden. Den väg jag tänker dra in fibersvansen upp till mediaomvandlaren. Vem ska jag kontakta?

    1. Det är borde vara samma personer som mäter och svetsar. Kontakta Ted Flink så kommer de och monterar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.