Årsmöte 28/4

I kommande vecka skickas kallelse och handlingar ut inför årsmötet den 28 april klockan 19.00. Planerat var som traditionen bjuder att det skulle hållas i Stigens Folkets Hus. Så blir det inte på grund av smittorisk för Corona och förbud mot stora folksamlingar.

Vi genomför mötet istället som ett videomöte. I kuvertet med handlingar ligger en lapp med adress till ett videomöte som har plats för upp till 200 deltagare. Skriv in adressen i din browser så hamnar du i vårt gemensamma möte. Vänligen ha mikrofonen avstängd förutom de tillfällen du vill tala.

4 reaktioner till “Årsmöte 28/4”

  1. Undrar om jag också kan få en kallelse då jag inte fått någon ännu. Jag kallades spöket vid sista årsmötet om det ger en ledtråd och jag bor i Bohus men har en ansluten fastighet i Stigen. Gubberud 4:21. Eftersom det är för sent att få denna via postgång tar jag gärna kallelsen via mail.

  2. Hej! Jag heter Gunilla Noaksson Burke och har en sommarstuga mellan Färgelanda och stigen vid björvattnet.

    Eftersom jag bor i USA och posten ibland tar sin tid så undrar jag om det vore möjligt för er att emaila länken till årsmötet till mej? Skulle gärna vilja vara med på ert möte eftersom det nu är möjligt!

    Mvh Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.